Jo. Men bambus er også fremtiden – og nutiden – inden for produktion af bæredygtigt og miljøvenligt tøj. Kradser det så at iklæde sig bambusplanter? Nej. Tværtimod. Desuden har bambussen flere gode egenskaber, der gør, at du måske burde skifte indholdet af undertøjsskuffen ud med undertøj af bambus.

Undertøj af bambus er utroligt blødt og lækkert, samtidig med at det fra naturens side har antibakterielle og svampedræbende egenskaber, der gør det lugtafvisende. Ligesom uld og ægte silke har bambus den egenskab, at det holder dig varm, når der er koldt, og holder dig kølig, når der er varmt. Derudover holder tøj af bambus formen og elasticiteten vask efter vask efter vask, og det former sig efter kroppen, så det altid er komfortabelt at have på og bliver siddende, hvor det skal.

Bambustøj bliver lavet af bambusfibre, der spinnes til garn, som tøjet bliver strikket af. Bambus er verdens mest hurtigtvoksende plante, derfor er det hele tiden muligt at høste nye planter. Dyrkningen er økologisk, der vandes med regnvand, og oven i det producerer en bambusplantage 30% mere ilt end et tilsvarende areal beplantet med træer.

Undertøj af bambus er altså af højeste kvalitet, når det kommer til både komfort og miljø – kun prisen er i bund. Kvalitet og komfort behøver heldigvis ikke være dyrt, og tanken bag brandet Bambody er, at alle produkter føres til en pris, hvor alle kan handle bæredygtigt.

Bambody er en ny generation af super komfortabelt, sømfri, økologisk undertøj, der henvender sig til aktive kvinder og mænd, der sætter pris på velsiddende undertøj, som ser ud og føles fantastisk, og som er prisvenligt. Ideel som det ekstra varme lag ved udendørs arbejde, til rejsen, til aktiv fritid og som god komfort i hverdagen.