Cookies- og persondatapolitik

1.  Generelt

Denne politik om behandling af cookies og personoplysninger (”Persondatapolitik”) beskriver, hvordan Buy4Nature ApS (”BuyNature”, ”os”, ”vi”, ”vores”) indsamler og behandler oplysninger om dig som kunde og bruger af hjemmesiden.

Når du anvender buynature.dk eller retter henvendelse til os via kontaktoplysningerne, accepterer du, at BuyNature behandler dine persondata iht. gældende lovgivning om beskyttelse af persondata og denne persondatapolitik.

2.  Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondataoplysninger på buynature.dk og ved anden kontakt er:

Buy4Nature ApS

CVR.: 39919249

Adresse: Otte Ruds vej 21, 7100 Vejle – Danmark

Tlf.: +45 40 41 41 93

Mail: buynatureaps@gmail.com

3.  Hvilke oplysninger indsamler vi og hvorfor

3.1

Når du besøger og anvender buynature.dk indsamler vi oplysninger om dig og din brug af buynature.dk. Det er fx hvilken type browser du bruger, og hvilke søgetermer du anvender på www.buynature.dk (”buynature.dk”)

Formålet er at optimere funktionen af buynature.dk for at give den bedst mulige brugeroplevelse.

Retsgrundlaget er dit samtykke ved fortsat brug af buynature.dk, samt vores interesse i at kunne afgive den bedst mulige funktion og brugeroplevelse af buynature.dk

3.2

Når du afgiver en ordre eller kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver og som ved ordrer er påkrævet for at vi kan gennemføre ordren. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsmåde, leveringsønsker, hvilke produkter du køber eller eventuelt returnerer eller reklamerer over, oplysninger om forespørgsler samt oplysninger om den IP-adresse, hvorfra ordren er afgivet, såfremt bestillingen foretages på buynature.dk

Ved ordre-afgivelse foretager vi indsamling af oplysninger til at opfylde formålet om at kunne levere de ønskede varer til dig og i øvrigt opfylde vores aftale med dig herunder bl.a. at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere samt eventuelt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om den/de varer, du har købt.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav som fx kan vedrøre tilbagetrækning af varer samt bogføring og regnskab.

Retsgrundlaget for indsamling og behandling af dine oplysninger er dit samtykke til brug af cookies, samt vores interesse i at forbedre buynature.dk.

3.3

Hvis du er en del af en kommerciel relation med os enten som privatperson eller ansat i en virksomhed, som vi samarbejder med, vil vi behandle dine oplysninger i forbindelse med kontakten. Det kan være fx navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse (både firma og privat) samt eventuelle andre oplysninger, som du giver os i forbindelse med relationen.

Formålet er at kunne varetage og opfylde vores samarbejdsrelation og forpligtelser i denne forbindelse.

Retsgrundlaget er normalvis den aftale, der er indgået mellem dig og/eller den virksomhed, de repræsenterer og BuyNature. Afhængigt af samarbejdets karakter kan retsgrundlaget også være vores interesse i at varetage relationen mellem dig og/eller den virksomhed, du repræsenterer.

Cookies
En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er en passiv fil og det vil sige, at den ikke kan sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Buynature.dk anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Indenfor cookie-verdenen skelnes der mellem Session Cookies og Persistent Cookies. Session Cookies bliver oprettet når du besøger vores hjemmeside, og bliver slettet igen, når du lukker din browser.

Nedenfor kan ses den kategoriinddeling som buynature.dk anvender indenfor cookies:

Sessions cookies:
Der sættes en række cookies for at forbedre brugeroplevelsen på BuyNatures hjemmeside, som anvendes til at forbedre navigationen og interaktionen på buynature.dk. Disse bruges til at sikre det bedst mulige flow.

Permanent cookies:
BuyNature anvender permanente cookies i forbindelse med valg af sprog på sitet. Dette sikrer, at browseren altid husker det valgte sprog næste gang, du besøger sitet.

Cookies kan deaktiveres i ens pågældende browser, såfremt denne service ikke ønskes.

Bemærk ved deaktivering af cookies kan hjemmesidens funktion nedsættes, da mange funktioner er afhængige af cookies.

4.  Modtagere af personoplysninger

I forbindelse med levering af varer, som du har købt via buynature.dk vil der blive videregivet følgende oplysninger til den pågældende distributør for levering af varen: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, ordrenummer samt specifikke leveringsønsker.

Når du gennemfører betalingstransaktioner på buynature.dk foregår det via vores betalingsformidler, PensoPay.

Vi benytter også en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, bl.a. til teknisk drift og funktion af buynature.dk. Disse parter behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

5.  Opbevaring og sletning af data

Ved indsamling af personoplysninger via buynature.dk, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, så du er informeret om denne indsamling af oplysninger, samt formål og håndtering.

Ledelse og relevant personale hos BuyNature har adgang til de data, der indsamles og registreres.

Vi opbevarer kun dine persondata så længe vi er juridisk forpligtet hertil eller det er relevant for den hensigt, hvori oplysningerne er indsamlet, fx levering af bestilte varer og efterfølgende håndtering af den pågældende sag. Det være sig normalt 2 år i forbindelse med eventuel håndtering af en reklamationssag, men kan afhængig af sagens omfang og karakter være en anden tidsramme. Ved sager om returnering af varer gemmes oplysninger i op til 5 år jf. fakturakrav og regnskabslovgivning.

6.  Rettigheder

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke modtagere der eventuelt måtte være af oplysningerne samt hvor oplysninger stammer fra. Disse oplysninger kan du til enhver tid bede om kopi af som følge af en skriftlig anmodning til buynatureaps@gmail.com, hvor du samtidig skal dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

I tilfælde af urigtige oplysninger, har du til enhver tid ret til at bede om berigtigelse heraf, og du bedes rette skriftlig henvendelse til os med samtidig dokumentation af, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har i visse tilfælde ret til at få slettet alle eller nogle af dine personoplysninger, hvis du fx tilbagekalder dit samtykke og vi ikke har retmæssig begrundelse til at fortsætte behandling og registrering af dine data. I tilfælde hvor det er nødvendigt fortsat at behandle dine oplysninger, fx for at overholde vores retslige pligter eller for at retskrav kan fastlægges, forsvares eller gøres gældende, er vi ikke forpligtede til at slette dine oplysninger. I tilfælde af retmæssigt krav til sletning skal du dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Såfremt du ønsker at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger skal du kontakte os og dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen kan bl.a. indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

7.  Sikkerhed

BuyNature har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Udelukkende medarbejdere, der har reelt behov for adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejder, har adgang til oplysningerne, og er ligeledes instrueret i forsvarlig behandling af disse data.

8.  Ændringer i persondatapolitikken

Denne persondatapolitik opdateres løbende, og den gældende version kan til enhver tid findes på buynature.dk