Psoriasis er en af de mest almindelig og udbredte hudsygdomme vi kender, og det siges at op mod en halv million danskere lider af sygdommen. Sygdommen er en arvelig hudsygdom, som kan vise sig overalt på kroppen i form af kløende udslæt og tør hud. Psoriasis forekommer oftest i 10-30 års alderen med samme hyppighed blandt mænd og kvinder.

Hudsygdommen starter som små røde hævelser, der vokser og senere bliver dækket af skæl. Psoriasis kommer fra det græske sprog og betyder kløe, og er en kronisk, arvelig hudsygdom, som der findes flere variationer af.

psoriasis

Hvad er Psoriasis?

Psoriasis Vulgaris er den mest udbredte form, og kommer til udtryk i flere variationer, i hårbunden, plet psoriasis, negle, hudfolds psoriasis og dråbeformet psoriasis. Årsagen til sygdommen er ukendt, men meget tyder på at de hvide blodlegemer, som er en del af vores immunforsvar, er medvirkende til at hudsygdommen bliver aktiveret og dermed udvikler sig. De hvide blodlegemer kan få signaler, som gør at de vandrer ud i huden og dermed aktiveres.
Denne aktivering kan bl.a. skyldes stress eller infektioner, som angriber huden og gør den rød og hævet. Dette gør at hudcellerne deler sig meget hurtigt. Dette er årsagen til skældannelsen, som man ser i forbindelse med udbrud.

psoriasis

Cannaderm

  • Cannaderm har et stort udvalg af produkter til at lindre forskellige typer af problemhud. De mange produkter er gode imod tør hud, kløe, røde hævelser, skæl og uren hud.
  • Cannaderm er et hampbaseret produkt, som indeholder hampfrøolie. Det har derfor vist sig, at være meget effektivt imod flere variationer af problemhud.
  • Cannaderms cremer er uden tilsætning af SLS, syntetiske parfumer, farvestoffer og konserveringsmidler. Cannaderm henvender sig til alle hudtyper og aldre, som har en hvis type problemhud.
  • Hampfrøoliens fedtkomponenter tilfører en naturlig næring samt velgørende stoffer til hudcellerne, som trænger dybt og hurtigt ned i huden.
  • Omega 3, 6 og gammalinolsyre har afgørende betydning for vores huds ve og vel, og da hampfrøolien indeholder disse essentielle fedtsyrer, er det et yderst effektivt hudplejeprodukt. Vores brugere kan bestemt anbefale Cannaderms hudplejeprodukter imod problemhud.

Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter at have prøvet produkterne er jeg helt solgt, et klar “go to” her fra.”

Niels Søgaard

Vores sundhedskonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med dine specifikke spørgsmål omkring vores produkter samt de forskellige typer af problemhud.