“Jeg har nu brugt de forskellige Acnea-produkter (Nu SPOT serien) i en længere periode til at bekæmpe mit akne. Det er de produkter, jeg har oplevet, som fungerer bedst! Jeg går aldrig tilbage, en klar anbefaling herfra”. Sådan siger en af vores kunder.

Vi kender alle følelsen af en bums, der prikker på hagen og hud, der fedter. For nogle hører det primært teenageårene til, for andre virker det til, at generne aldrig forsvinder. Mange oplever også øget akne ved større hormonelle forandringer, som for eksempel graviditet. Akne opstår, når det naturlige fedt i huden og de naturlige bakterier overproduceres, så der opstår fedtet hud, hudorme og bumser.

Cannaderm har lavet en serie af produkter, der effektivt og skånsomt afhjælper problemhud, bumser og hudorme. Døjer du med uren hud, har din hud brug for ekstra pleje for at afhjælpe problemet, og det er vigtigt, at du renser din hud dagligt. Lunken vand og gode plejeprodukter er nøglen til et liv med renere hud. Er vandet for koldt eller varmt kan det irritere din hud og bidrage til, at der blot opstår endnu flere urenheder.

For den ultimative hudpleje anbefaler vi, at du bruger tre produkter sammen. En skumvask, en Skin Tonic og en creme, der smøres lokalt på de udsatte områder.

Skumvasken renser din hud for urenheder og døde hudceller og reducerer produktionen af talg. Inden brug rystes flasken grundigt, hvorefter du med fugtige hænder vasker dit ansigt med cirkulære bevægelser. Slut af med at skylle grundigt med lunken vand.

Skin Tonic påføres med en vatrondel på den rensede hud og garanterer effektiv behandling og toning af huden. Den naturlige Skin Tonic hjælper til, at åbne porrer i huden lukkes, talgproduktionen nedsættes, dannelsen af betændte porrer reduceres, og du får en synligt glattere og friskere hud.

Cremen plejer effektivt din hud og smøres på de udsatte områder 1-2 gange dagligt (dog ikke omkring øjnene). Cremen er med til at reducere forekomsten af betændte porer, samtidig med at den blødgør huden. Den absorberes hurtigt og fedter ikke.

Cannaderm er certificeret naturkosmetik baseret på hampfrøolie. Cannaderm producerer naturlige hudplejeprodukter, som alle har hampfrøolie (Cannabus Sativa) som hovedingrediens. De essentielle fedtsyrers (Omega 3 og 6, og Gammalinolsyre) afgørende betydning for en sund hud gør hampefrøolie til et meget effektivt hudplejeprodukt. Alle produkterne er økologiske og indeholder ikke parabener, kunstig farve og parfume.